Een goed nieuwjaar begint bij De Zaak vol Smaak!

We wensen u alle goeds voor 2016. We bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen u snel weer te zien onze zaak.

Lees hier meer >>

Ambachtelijke vlees

'De zaak vol Smaak' is gespecialiseerd in Texels varkens- en rundvlees. "Wij kopen de varkens in en verwerken deze in onze slagerij tot de bekende varkensvleesproducten." Ook het Texels rundvlees is 'puur natuur'. De dieren zijn geboren, geweid en geslacht op het eiland. In de slagerij wordt het vlees vakkundig uitgebeend en afgevliesd, waarna een mooi eindproduct in de winkel verkrijgbaar is.

Texels rundvlees

De runderen van het Blonde d'Aquitaine ras lopen op het hoge berg gebied; het hoogste stukje van het eiland. Daar lopen ze het hele jaar los in de wei en eten alles wat voor 'handen' is. Wij leveren dus puur natuur rundvlees van runderen die een goed leven hebben gehad. Ons suddervlees, zoals de riblappen en sucadelappen, is echt ouderwets lekker! Onze rundvlees specialiteiten: zijn de top minute steak, de hamburger, de kogelbiefstuk en de gebraden runderrollade.

Eigen worstmakerij

Veel van ons vlees, vleeswaren en worstsoorten komen uit eigen worstmakerij. Ook zijn diverse specialiteiten van ons bekroond, waaronder de volgende producten.

  • Rookworst
  • Gekookte metworst
  • Leverworst
  • Grillworst
  • Droge worst

Minder zout

De ambachtelijke slager maakt bij de bereiding van wordt gebruik van zogenaamd OneGrain zout. Dit is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder kalium. Kalium helpt overtollig zout uit het lichaam te verwijderen en zo een gezonde bloeddruk te behouden. "Daardoor zit er tot 40% minder zout in de worsten, zonder dat je het proeft want het doet aan de smaak niets af", verzekert de vakman.

Nét zo lekker, wel zo gezond.

De Huiskamer

Lekker proeven van de heerlijke producten van slagerij Maas kan in de gezellige 'Huiskamer', waar u vanaf 08.00 uur welkom bent voor een vers gezette kop koffie of thee met een lekker gebakje, een vers belegd broodje of een tosti. Eén van de toppers is de Texelse tosti, belegd met Texels lamsha en schapenkaas van Wezenspyk. De broodjes vleeswaren worden ter plekke belegd met producten uit eigen slagerij.


Slagerij Maas

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8.30 t/m 17.30 uur
WoensdagWo 8.30 t/m 17.30 uur
DonderdagDo 8.30 t/m 17.30 uur
VrijdagVr 8.30 t/m 17.30 uur
ZaterdagZa 8.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij gesloten tussen 12.30 en 13.30 uur.

Special: Winterrol

Verkrijgbaar van 4 nov. tot 18 nov.
Heerlijke tortilla, gevuld met half om half gehakt met een smaakmix van paprika-ui-goulash.
per stuk € 1,75

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.